DIA DE LA MÚSICA

El passat dia 19 de juny vam celebrar a Gresol el dia Internacional de la Música. Va ser una gran festa que va durar tot el matí. A les 9 els alumnes de 1r i 2n de Primària van construir diversos instruments: un ocelldesuc, petites maraques, el güiro sargantana, kazoos o mirlitons i l'instrument estrella: el trombòfon. Sons fantàstics que sortien dels instruments musicals que ells mateixos havien construit.

(més idees a la pàgina de l'atrapasons de tv3 i a la del miqui jiménez, professor de música, animador infantil i membre dels ministrils del Raval)

http://www.tv3.cat/pprogrames/atrapasons/atrSeccio.jsp?seccio=artefacte

http://www.xtec.es/~mgimene4/

Després del pati, els alumnes van tornar a les seves classes i van passar pels "camerins". Tothom es va habillar, pintar i disfressar per prendre part en la "Gran Gala del Dia de la Música". Aquesta es va allargar fins 2/4 de 2 i van prendre part: els alumnes de 1r i 2n amb una cançó i una dansa tradicional cada curs, els de 3r amb un telenotícies del dia de la Música, una dansa de Camp Rock i alguna cançó del Barça, els alumnes de 4t amb diversos balls, els de 5è amb un ball en línia i diversos sketxos humorístics i finalment els de 6è amb representacions del "Mercat persa" de Ketelbey. Finalment l'Enric i la Mariona Ribot van fer un duo de flauta i violí, i les alumnes del taller de guitarra de Secundària van interpretar diverses cançons.

Una bona activitat on va participar tothom en honor del dia de la Música.

Bona Música a tots!!!!

Comentaris

Entrades populars