XV Trobada de corals

La Coral de Secundària de Gresol va fer ahir una sortida a Barcelona per participar en la XV Trobada de Corals de Secundària de Catalunya. No és la primera vegada què hem participat, ja vam estar a les de Terrassa, Barcelona-auditori, Tarragona, Girona, Tortosa i Granollers. És, doncs la setena vegada que participem en aquestes trobades. A la de Terrassa, cap el 2001 erem una trentena de corals. Aquest any a Barcelona 103 i prop de 4000 cantaires.

Vam interpretar "Falling Slowly" de la pel-lícula Once i "When you look-me in the eyes" dels Jonas Brothers al Museu d'Arqueologia. Allà vam coincidir amb les corals de l'escola La Salle, de Figueres i l'institut Torregrossa de Lleida. Aquestes dues corals van cantar temes de musicals i Boig per tu.







Després, vam anar tots caminant fins el Palau Sant Jordi. Era divertit veure com de tots els edificis anaven sortint fileres de cantaires, tots amb la samarreta de la Trobada (Teatre Lliure, Institut del Teatre, Mercat de les Flors, INEFC, ONCE, MNACC...) Ens anavem trobant multitud de corals en les escales mecàniques que conduien al Sant Jordi.

Allà, impressionant, el Palau... del qual només vam ocupar la meitat, amb una orquestra de més de 150 músics (joves també) vam assajar les cançons comunes: Canticorum Iubilo, de Haendel; Alegria dels Antònia Font; la Rumba de Barcelona del Gato Pérez; Els segadors, El cant de la Trobada. A continuació l'alcalde de Barcelona, Sr. Hereu i el conseller d'educació de la Generalitat, Sr. Ernest Maragall, ens van adreçar unes paraules.





Tot va acabar amb la cantada el Cant dels Adéus... impressionant, tot l'estadi agafat de les mans i cantant aquesta emotiva cançó. Vam dinar a l'explanada del Palau i vam tornar a casa amb la satisfacció d'haver fet la feina ben feta, si més no, el millor que sabem

Moltes gràcies a tots els cantaires, guitarristes, violinistes i flautistes per la vostra actuació... Esperem repetir el curs que vé a Lleida.

Comentaris

Entrades populars