Shakira i peus descalços

La cantant colombiana Shakira va fer una conferència a Oxford on parlava sobre la importància de l'educació com a element universal i democratitzador.

Sovint, darrere de la imatge pública d'alguns artistes i famosos no veiem la dimensió humana. Shakira té en aquests moments 34 anys i és filla d'un home de negocis nord-americà d'orígen libanés i de la seva dona colombiana d'orígens catalans. Per això el nom complet de Shakira és Shakira (agraïda en àrab) Isabel Mebarak Ripoll. Les empreses del pare de Shakira van tenir greus problemes, la família es va traslladar a Los Angeles. Quan tornen a Colòmbia, Shakira veu com el seu pare havia perdut moltes possessions. Per demostrar-li que hi ha gent que té problemes molt pitjors, el seu pare la va portar a un parc proper on vivien nens en la indigència.

A finals del 90 Shakira va crear la fundació Pies Descalzos, per ajudar a tots aquests nens que tenen problemes de nutrició i educació a Colòmbia, el seu país.

A continuació podeu veure un video amb la Conferència que la cantant colombiana va realitzar a Oxford al voltant de la importància de l'educació.Només una reflexió: al nostre país l'educació és Universal i Democràtica... L'aprofitem?

Comentaris

Entrades populars