XVII TROBADA DE CORALS DE SECUNDARIA, Manresa 2011

I amb aquesta ja van 9. Nou trobades de corals a les que hem assistit la Coral Juvenil de Gresol. Des d'aquell abril de 2002 en què vam assistir a la Trobada de Terrassa hem participat en les de Barcelona (L'Auditori), Tarragona, Girona, Tortosa, Granollers, Barcelona (Palau Sant Jordi).Lleida i... Manresa. En assistència, la trobada ha anat pujant en participació de les 52 corals inscrites a Terrassa hem passat a 119 a Manresa.

Paral.lelament vam anar organitzant amb els Instituts i les escoles de Terrassa unes edicions locals de Nadal, i ja anem per la vuitena!!!

El nivell musical de les corals ha anat incrementant-se també, any rere any i d'això és també un exemple la nostra coral. Fruit d'aquest progrés, aquest curs hem fet un esforç important i hem realitzat uns concerts a Extremadura.

El passat dijous, vam anar a Manresa 40 components de la Coral al Teatre del Centre Recreatiu Els Carlins vam interpretar Imagine i Oh happy day! amb un bon resultat musical. Després ens vam dirigir al pavelló del Congost on les 119 corals assistents vam cantar plegats el "Cant de Joia" de Beethoven amb lletra de Joan Maragall, "La Moscada" del correfoc de Manresa amb música de Lluís Toran i lletra de Joan Cererols i "Tens un amic" en versió i amb l'acompanyament musical dels Gossos.La Trobada va acabar amb el cant comú de "Els segadors", "El cant de la Trobada" i "L'hora dels adéus".

Tots contents i emocionats vam tornar a l'escola, amb el pensament posat en el proper Sant Jordi i en la propera sortida que esperem fer el mes de juny.

Comentaris

Entrades populars